Ombre Powder Brows - Beauty By Kelly

Ombre Powder Brows door Beauty By Kelly

Powder Brows (permanente make up) is de meest verfijnde techniek voor het meest natuurlijke effect. We behalen een mooi en natuurlijk poedereffect resultaat door middel van een machine en een fijn naaldje. Het naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft, maar de wenkbrauw wel prachtig inkleurt.

Werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en zullen wij de hele procedure van de behandeling doornemen. Wij zullen ook het toestemmingsformulier door nemen.

Na de intake en toestemmingsformulier zullen we beginnen met de behandeling. We beginnen met het voortekenen van de wenkbrauwen hierbij, houden wij rekening met je wensen die we hebben besproken met de intake. Pas wanneer je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zullen wij starten met de Powder Brows behandeling!

De behandeling duurt 2,5 uur en is voelbaar maar niet pijnlijk. Natuurlijk kun je tijdens de behandelingen aangeven of ze ergens last van hebben. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor de nabehandeling ‘’ inbegrepen bij de prijs’’.

Na de behandeling neemt de kleur/hardheid met 30/40% af. De warmte kleur in de wenkbrauw neemt af na de genezing.

Ziekten of aandoeningen

Er zijn factoren waarbij het nemen van Powder Brows een minder goed idee is.

Chronische huidziekten zoals; immuunziekten, psoriasis, eczeem of hart en vaatziekten. Bij gebruikt van medicijnen zoals bloedverdunners kan er geen behandeling plaatsvinden.

Bij een extreem vette huid wordt Powder Brows ook afgeraden, aangezien het niet goed op de huid blijft zitten.

Contact opnemen bij twijfels? Altijd goed!

Hoelang blijft het mooi?

Powder Brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee als je je houd aan de nazorginstructies (zoals het bijhouden van een Touch Up). Het is per huid verschillend hoe lang het mooi blijft.

Prijs Powder Brows:

  • Ombre Powder Brows 350,-
    – Inclusief 1 nabehandeling BINNEN 6-8 weken
  • Extra Touch Up binnen 3 maanden 50,-
  • Touch up binnen 1 jaar 149,00
  • Touch up na 1 jaar tot 1,5 jaar 175,00
  • Touch up na 1,2 jaar tot 2 jaar 199,00

* LET OP!: Touch up behandelingen zijn alleen voor bestaande klanten.

Maak een afspraak

Vul het formulier in om te zoeken naar beschikbare datum en tijd voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken.

Tel. : 06-53127052

Email : info@beautybykelly.nl