Wimperlift & wimpers verven - Beauty By Kelly

Wimperlift & wimpers verven door Beauty by Kelly

Een mooie oogopslag zonder wimperextensions of mascara? Laat uw wimpers liften en verven. Donkere wimpers of lichte wimpers, de kleur van uw huidige wimpers maakt niks uit. Wanneer we de wimpers zwart verven creëert u een mooie open blik en een verzorgd uiterlijk. Ideaal wanneer u geen make-up op wilt doen of op vakantie gaat.

wimperlifting beauty by kelly

Wat is Lashlifting?

Lash lifting of ook wel wimperlifting genoemd is de meest geliefde wimperbehandeling van dit moment! Een lash lift behandeling is een wimperbehandeling die uitgevoerd wordt op de eigen wimpers. Tijdens een wimperlifting worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Daarna gebruiken we een speciale vloeistof om het krullende effect te creëren. Om de wimpers na het liften in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht, uiteraard zorgen we ervoor dat ieder wimperhaartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

wimperlifting rijswijk

Wimpers verven en wimperlift Den Haag

Beauty By Kelly is dé specialist op het gebied van wimpers in Den Haag en omgeving. Het laten verven van uw wimpers geeft een extra mooie blik, zeker wanneer u uw wimpers laat verven in combinatie met een lift. Het resultaat hiervan is 8 weken zichtbaar. De wimpers worden vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of roller wordt gebruikt raken uw wimpers niet beschadigd. Een wimperlift is daarnaast, anders dan bij wimperextensions, gemakkelijk te verzorgen. Al 24 uur na de wimperlift behandeling kunnen de wimpers nat gemaakt worden, gereinigd worden met olieproducten en kan er een waterproof mascara aangebracht worden. Hierin verschilt wimperlifting van wimperextensions.

wimperlifting

Voordelen wimper liften en verven?

  • Geverfde wimpers creëren een mooie open blik
  • Natuurlijke wimpers lijden niet onder de behandeling
  • Mooie gekrulde wimpers zonder gebruik van een wimperkruller
  • Wanneer u zelf lange wimpers heeft maar een voller effect wilt creëren
  • Ideaal voor vakanties

Prijzen wimperlift + verven

  • Wimperlift + verven: € 30,00

Maak een afspraak

Vul het formulier in om te zoeken naar beschikbare datum en tijd voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken.

Tel. : 06-53127052

Email : info@beautybykelly.nl