Beauty By
Kelly

Wij zijn de online groothandel voor al uw benodigdheden op het gebied van wimperextensions. Wij onderscheiden ons, doordat we gaan voor de beste kwaliteit, nieuwste ontwikkelingen en de beste service. Wij zijn altijd telefonische bereikbaar voor al uw vragen of wanneer u er niet uitkomt op de webshop.

Wij verzorgen cursussen voor de beginnende tot gevorderde wimperstylisten. Onze trainers volgen zowel nationaal als internationaal trainingen. Zo kunnen onze trainers u opleiden volgens de nieuwste ontwikkelingen.

1 op 1
Training

Wij gaan voor kwaliteit en aandacht tijdens een cursus.

Eigen
Groothandel

Wij zijn niet afhankelijk van leveranciers en gebruiken eigen producten.

Prijs-
Kwaliteit

In tegenstelling tot vele salons hebben wij leuke prijzen!

Professioneel
personeel

Ons personeel is kundig en beschikt over alle benodigde kennis.
over ons Beauty by kelly
over ons Rijswijk
over ons beauty by kelly

Beauty By
Kelly

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van wimperextensions dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beauty By Kelly geeft u volle wimpers met een natuurlijk effect. #1 wimpers zetten Den Haag!

One by one
wimperextensions

Bij de One by One wordt er een extension op een natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de natuurlijke haartjes van uw wimpers. De One by One geeft een natuurlijke look.

Russian volume
wimperextensions

Bij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Daarmee creƫren we extra volume.

Lashlifting +
verven

Een mooie oogopslag zonder wimperextensions te laten plaatsen of mascara op uw wimpers te doen? Laat je wimpers liften en verven. Ideaal wanneer u op vakantie gaat en geen make-up wilt dragen.

Henna
brows

Henna is een natuurlijke haarverf verkrijgbaar in blond tot donkerbruin. Voor iedereen is er een geschikte kleur! Het blijft tussen de 3/4 weken goed zitten op de huid en 6/8 weken op de natuurlijke haartjes.
kelly home over ons

You deserve
to shine!

Een behandeling duurt tussen de 60 en 120 minuten, dit is afhankelijk van de behandeling zelf. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe set wimperextensions of voor het opvullen van een bestaande set.

kelly smit handtekening
Kelly Smit
Beauty By Kelly eigenaar

You deserve
to shine!

Een behandeling duurt tussen de 60 en 120 minuten, dit is afhankelijk van de behandeling zelf. Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe set wimperextensions of voor het opvullen van een bestaande set.

Maak een afspraak

Vul het formulier in om te zoeken naar beschikbare openingen voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken.

Tel. : 06-53127052

Email : info@beautybykelly.nl