Wimperextensions One by One - Beauty By Kelly

One by One Wimpers Den Haag

Wilt u volle wimpers met een natuurlijke uitstraling creëren? Dan zijn One by One wimpers zeer geschikt! Bij One by One wimperextentions wordt een extension op de eigen natuurlijke wimper geplaatst. Wat betekent dat uw eigen wimper haartjes verlengd worden, dit geeft een natuurlijk effect.

one by one lashes Rijswijk

Wimperextensions One by One in Den Haag

Beauty By Kelly is gespecialiseerd in wimperextensions behandelingen. De techniek is 100% veilig voor uw eigen wimpers en geeft een hele natuurlijke look. U kunt zelf bepalen hoe lang, dik en hoe gekruld u de wimpers wilt hebben. Zo heeft u altijd mooie, volle en lange wimpers maar wel op een manier die bij uw eigen persoonlijkheid past. Wimperextensions hebben vele voordelen, u heeft altijd een verzorgde uitstraling. Ook wanneer u verder geen make-up draagt.

one by one lashes

Wimpers One by One

De wimperextensions One by One zijn praktisch gewichtsloos. De gemiddelde duur van een behandeling bedraagt ongeveer 60 tot 90 minuten. Belangrijk is dat de wimpers na de behandeling op de juiste manier verzorgd worden voor optimaal resultaat. Zo mogen ze de eerste 24 uur niet nat worden en adviseren we geen producten te gebruiken die olie bevatten.

Beauty By Kelly heeft veel ervaring op het gebied van wimperextensions. Naast het plaatsen van wimperextensions, geven wij ook opleidingen om wimperextensions te leren plaatsen. Voor het zetten van wimperextensions bent u bij ons aan het juiste adres. Liever extra volume wimperextensions? Bekijk dan onze Russian Volume wimpers.

one by one lashes

Voordelen One by One wimperextensions:

De voordelen ten opzichte van Russian Volume wimpers zijn als volgt:

  • Je hebt op ieder moment van de dag mooie wimpers. Dus zelfs zonder make-up zie je er verzorgd uit.
  • Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet zitten.
  • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers.
  • Wimperextensions laat de ogen gelift/opener lijken.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers.
  • Wordt pijnloos opgebracht.

Prijzen One by One wimpers

  • Nieuwe set wimperextensions: €50,00
  • Opvullen One by One wimperextensions: €27,50

Maak een afspraak

Vul het formulier in om te zoeken naar beschikbare datum en tijd voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken.

Tel. : 06-53127052

Email : info@beautybykelly.nl