Classic One By One Masterclass - Beauty By Kelly

Masterclass Classic One by One
Classic One By One Masterclass
Je bent al gecertificeerd wimperstylist maar je bent opzoek naar meer? De puntjes op de i? je skills verbeteren? Dan is de masterclass speciaal voor jou!
255
  • ● Theorie
  • ● Uniformiteit trainen
  • ● Bespreking verbeter punten + herhaling
  • ● Lunch (word verzorgt)
  • ● Wimpers plaatsen op model
  • ● Certificaat uitreiking

Classic One By One
Masterclass

De passie van ons vak zorgt ervoor dat we ons werk met liefde doen, maar de skills zorgen ervoor dat we onszelf onderscheiden van de concurrent!

Uw skills aanscherpen is dan ook waar we aan gaan werken met de masterclass. We gaan uw werk perfectioneren, nieuwe technieken toepassen en kennis maken met nieuwe diktes en krullen.

Voor de cursus hebben we een beperkt aantal plekjes. De cursus wordt aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven ( zodat alle aandacht naar u gaat). Tevens wordt u ook toegevoegd aan een besloten forum waar u altijd met vragen terecht kunt, opnieuw video’s kunt bekijken hoe het ook alweer ging en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwste ontwikkelingen!

Model dient u zelf te regelen. Lukt dit niet, dan horen wij het graag 5 werkdagen van te voren!

Aanmelden voor de opleiding

Wilt u een
afspraak maken?

Vul het formulier aan de rechterkant in om te zoeken naar beschikbare openingen voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken, maar we geven de voorkeur aan een boeking via het formulier.

Maak een afspraak

Maak een afspraak