Opleiding Russian Volume - Beauty By Kelly

Russian Volume Lashes opleiding
Russian Volume
Russian volume of terwijl 2D-10D volume wimperextensions. Bij de techniek voor de volume wimperextensions plaatsen wij meerdere super fijne haartjes op een natuurlijke wimperhaar.
300
  • ● Theorie
  • ● Uitleg producten
  • ● Oefenen mannequin hoofd
  • ● Lunch (word verzorgt)
  • ● Wimpers plaatsen op model
  • ● Certificaat uitreiking

Russian Volume

Russian Volume oftewel 2D-10D volume wimperextensions. Bij deze techniek voor volume wimperextensions, plaatsen wij meerdere super fijne haartjes op een natuurlijke wimperhaar. Zo kunnen wij door middel van de waaiers, die we zelf creëren, volume maken. Omdat we de waaiers zelf creëren bepalen we ook zelf het volume. Voor de opleiding Russian Volume dient u wel al in het bezit te zijn van een certificaat van One by One wimperstylist. Voor de techniek van de Russian Volume hebben we beheersing nodig, die u alleen met ervaring van de One by One opdoet. Daarom is de cursus af te raden als u weinig tot geen ervaring hebt.

Naast u certificaat krijgt u ook een starterspakket! Het starterspakket bestaat uit de professionele wimperproducten van Beauty By Kelly. Voor de cursus hebben we een beperkt aantal plekjes. De cursus wordt aan maximaal 2 cursisten tegelijk gegeven (zodat alle aandacht naar u gaat). Tevens wordt u ook toegevoegd aan een besloten forum waar u altijd met vragen terecht kunt, opnieuw video’s kunt bekijken hoe het ook alweer ging en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwste ontwikkelingen!

Model dient u zelf te regelen. Lukt dit niet, dan horen wij het graag 5 werkdagen van te voren!

De kosten van de training zijn €300,- inclusief een uitgebreide starterskit waar u ongeveer 50 klanten mee kunt behandelen (t.w.v. € 195,00 exclusief btw)

Aanmelden voor de opleiding

Wilt u een
afspraak maken?

Vul het formulier aan de rechterkant in om te zoeken naar beschikbare openingen voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken, maar we geven de voorkeur aan een boeking via het formulier.

Maak een afspraak

Maak een afspraak