Volume Lashlifting - Beauty By Kelly

volume-lashlifting
Volume Lashlifting
De Lash lifting behandeling is een schoonheids behandeling dat wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes.
200
  • ● Theorie
  • ● Model 1 + Volledige uitleg aanbrengen lash lifting
  • ● Lunch (word verzorgt)
  • ● Model 2
  • ● Nabespreking
  • ● Certificaat uitreiking

Volume Lashlifting

De Lash lifting behandeling is een schoonheids behandeling dat wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes. Bij de behandeling worden de natuurlijke wimperhaartjes vanaf de wortel gelift. Doordat de wimpers direct vanaf de wortel worden gelift, creëer je meer lengte en volume. Het te behalen resultaat van de lash lifting is afhankelijk van wat de natuurlijke wimpers ‘te bieden’ hebben.

Model dient u zelf te regelen, lukt dit niet horen wij het graag 5 werkdagen van te voren! Bij de cursusdag zit een starterspakket inbegrepen voor de eerste 25 klanten.

Voor de cursus hebben we beperkt aantal plekjes. De cursus wordt maximaal aan 2 cursisten tegelijk gegeven (zodat alle aandacht naar u gaat). Tevens wordt u als extra’s ook nog een toegevoegd aan een besloten forum waar u altijd met vragen terecht kan, opnieuw video’s kunt bekijken hoe het ook alweer ging en op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwste ontwikkelingen!

Aanmelden voor de opleiding

Wilt u een
afspraak maken?

Vul het formulier aan de rechterkant in om te zoeken naar beschikbare openingen voor afspraken. Als u wilt, kunt u ook telefonisch of per e-mail boeken, maar we geven de voorkeur aan een boeking via het formulier.

Maak een afspraak

Maak een afspraak